Ζυμη λεπτού φύλλου η οποία χρισημοποιείται κυρίως σε γλυκές αλλα και σε αλμυρές συνταγές. Είναι φτιαγμένο από αλεύρι σίτου, άμυλο αραβοσίτου, νερό και αλάτι. Είναι ευπλαστό και εύκολο στη χρήση χάρις στην ελαστικότητα που το χαρακτηρίζει. Με το ψήσιμο γίνεται τραγανό και ροδίζει. Ιδανικό για όλες τις συνταγές ζαχαροπλαστικής ή μαγειρικής.
Διατίθεται σε:
• Φρέσκο 1000 γρ.
• Φρέσκο 470 γρ.
• Κατεψυγμένo 900 γρ.
• Κατεψυγμένo 470 γρ.