Η Εταιρία

Το 1979 ιδρύεται η εταιρεία Π & Θ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΒΕΕ με σκοπό να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση στο χώρο των προϊόντων ζύμης. Η λειτουργία της επιχείρησης ξεκινάει με έδρα το Περιστέρι Αττικής.Αρχικά, η εταιρεία προσφέρει βάσεις για πίτσα και μπαίνει δυναμικά στην ελληνική αγορά παρουσιάζοντας ένα νέο προϊόν αρίστης ποιότητας. Η πετυχημένη πορεία της οδηγεί τους ιδρυτές να τη μεταφέρουν σε μαγαλύτερες εγκαταστάσεις στις Αχαρνές Αττικής. Στη νέα έδρα η Διοίκηση αποφασίζει να παράγει και σφολιατοειδή ενώ ταυτόχρονα ανανεώνει όλα τα υπάρχοντα μηχανήματα παραγωγής πίττας και προσθέτει στην γκάμα της το φύλλο Κρούστας και το φύλλο Χωριάτικο.

Το 1999, λόγω σεισμού, η εταιρεία αναγκάζεται να μεταφερθεί εκ νέου. Το 2004 ολοκληρώνεται πλήρως η εγκατάσταση της στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Ο νέος χώρος καλύπτει όλους τους απαραίτητους κανόνες και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ελληνικού κράτους. Παράλληλα, προστίθεται η νέα γραμμή παραγωγής φύλλου Κρούστας και ανανεώνονται κάποια από τα υπάρχοντα μηχανήματα. Το 2009 γίνεται άλλη μία αλλαγή στη γραμμή παραγωγής καθώς η εταιρεία ανανεώνει τον εξοπλισμό παραγωγής πίττας. Σήμερα η εταιρία έχει ένα όνομα στην αγορά της κατεψυγμένης ζύμης το οποίο είναι συνυφασμένο με την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Όραμα μας είναι να προσφέρουμε άριστης ποιότητας προϊόντα τόσο στην τοπική όσο και διεθνή αγορά ξεπερνώντας τις προσδοκίες του καταναλωτή. Άμεση προτεραιότητα μας αποτελεί η διατήρηση της καλής φήμης της εταιρείας, η ικανοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της και ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων της.

Στόχος μας η συνεχής εξέλιξη….
footerlogo

Σελίδες

Κατηγορίες Προϊόντων

Πιστοποιήσεις

Επικοινωνία

© 2024 Π. & Θ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΒΕΕ

Designed by L.KIN. GROUP AE